Spapakker

Book tid

Se pakker​

Tag din kære under armen og træd ind i et univers af velvære.

Ansigtsbehandling

Med en ansigtsbehandling gør du din hud smukkere og sundere. Dit ansigt får et friskere udseende, og behandlingen sætter gang i blodcirkulationen og renser hudcellerne.

Læs mere

Book tid

Black bronzer

Vil du også gerne være sommerklar og lækkerbrun? Så prøv vores Black Bronzer fra TanMe. Den garanterer dig en lækker solrig glød, og efterlader ingen grimme mærker eller kanter. 

Få Spraytan​

Kontakt os

​199 kr,-

tanmousse

Vil du også gerne være sommerklar og lækkerbrun? Så prøv vores Black Bronser fra TanMe. Den garanterer dig en lækker solrig glød, og efterlader ingen grimme mærker eller kanter. 

Få Spraytan​

Kontakt os

199 kr,-​

ANSIGTSBEHANDLINg


Ting, du skal huske før en behandling
•Giv din kosmetolog besked, hvis du tager lægemidler eller andet, som kan have betydning.
•Du skal være så nybarberet som muligt, men dog ikke samme dag.
•Behandling må ikke foretages på en forbrændt eller af andre grunde irriteret hud.
•En Exuviance-behandling påbegyndes på klinik og afsluttes derhjemme.
•Booket tid, som ikke bliver afbestilt, faktureres kunden. Der tages forbehold for prisændringer.

Schrammek GreenPeel®

Med Green Peel® kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektion eller kemiske syrebehandlinger. OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytte denne peeling. En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, og er en behandling med synlige resultater på kort tid. Green Peel® er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af 10 forskellige urter og er rig på alger, mineraler, enzymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den. 

Urteblandingen pensles på ansigtet og masseres ind for at virke indefra og ud. Alle peeling styrkerne giver huden en unik glød og man mærker at huden stimuleres i flere dage efter. Green Peel® metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. 

De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper. De mildeste peeling er Peel4Beauty & Peel Fresh Up som er meget populære, da de giver en fantastisk glød samtidig med, at de forebygger aldring. Nu kan kunder med meget sentiv hud glæde sig over at der nu også findes GreenPeel-behandling som de kan tåle og som tilmed styrker huden. De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Alle behandlinger giver en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.

VIGTIGT: Det vigtigt du kommer 10 min. før din behandling starter, da du får udleveret et papir med kundeinformation, som skal læses og underskrives før behandlingen kan udføres.. 

Green Peel® Fresh UP

Forbedrer generalt cirkulationen I huden og er effektiv til at mindske de første linier og mindre ar. De frie radikaler udrenses og den både forebygger og udglatter hyperpigmentering. Blødgører og forbedrer grov/tyk hud med let forstørrede porer. Afhængig af din huds tilstand kan du opleve let til moderat rødme og muligvis en let snurrende fornemmelse.  På grund af peelingens efffektive aktivering kan din hud I sjældne tilfælde komme til at skalle (som ved en solskoldning) over de næste dage. De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

​Varighed: 60 min.

​Pris: Kr. 1185,-

Green Peel® Energy – Stimulate your skin

Den populære “Party Peel”, der giver dig så flot en glød dagen efter behandlingen, at du vil se blændende ud til fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmenteringer, store porer og akne. Denne peeling er også ideel som tilvænning til de dybere behandlinger.

​Varighed: 45 min.

​Pris: Kr. 985,-

Green Peel® Classic– Renew your skin

Dette er den oprindelige Green Peel® og den dybeste af de tre udgaver.
Den forbedrer og bekæmper ujævn, grov hud, tab af elastisitet, rynker, store porer, akne og ar. Stimulerer hudens cellefornyelse, så huden fornyer og regenererer sig selv indefra. Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt varm og rød, som efter en solskoldning. Til efterbehandlingen 5-7 dage efter nyder du en afslappende og fugtgivende ansigtsbehandling. Din hud vil nu føles så god som ny- blød, ren, mere jævn og ensartet. Normalt fornyer hudens celler sig på ca. 28 dage i ansigtet, men GreePeel speeder processen op så cellefornyelsen sker på kun ca. 5 dage! Peelingen masseres ind i huden af en specialuddannede kosmetolog. Der sker en let afslibning af det øverste hudlag med urternes specielle mikropartikler, og hudens vækstzone stimuleres således til at danne nye celler. Dette bevirker en stærk blodgennemstrømning, og dermed en forbedring af cellernes iltforsyning og stofskifte. 

Nogle dage (ca. 3 dage – vejledende) senere begynder huden at skalle og 5 dage senere gives efterbehandling, der er inkluderet i prisen. Alt efter din hudtilstand, livsstil, hudplejeindsats m.m. anbefales flere gentagne behandlinger for at opnå det bedste resultat. Det er naturligvis meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til. Bedste reslutat fås ved et interval på ca. 3 uger imellem 1. og 2. behandling. Derefter ca. 4 uger mellem resterende behandlinger.

Individuel hudanalyse foretages ved 1. behandling.

PRISEN INKLUDERER 60 min. efterbehandling på 5-7 dagen.

Samt specielle hjemmepleje produkter for optimal pleje og regenerering af din hud er inkluderet.

​Varighed: 75 + 60 min.

​Pris: Kr. 2499,-

Darphin luksus ansigtsbehandling

​Darphin er en professionel hudplejeserie fra Paris, linjen er baseret på udtræk af de fineste blomsterudtræk og essentielle olier. De forkælende samt plejende formler er med til at skabe de luksuriøse behandlinger, der bliver skræddersyet til den individuelle kundes behov og ønsker. Kun de absolut bedste ingredienser slipper igennem Darphins nåleøje - derfor opnår kunden en optimal effekt og øget velvære i et univers af aromatiske essentielle olier.

Behandlingen starter med en hudanalyse, afrensning, toner, peeling af hudens døde hudceller, udrensning af eventuelle urenheder, 20 min ansigts, hovedbunds & decolté massage. Derefter en skøn maske med de mange virkestoffer fra Darphins maskeserier. Afslutningsvis sluttes der af med serum til hudtypen samt creme. Der rådgives derefter også til kundens hjemmepleje af huden.

​Varighed: 75 min.

​Pris: Kr. 999,-

​​Mini ansigtsbehandling

Behandling udføres med produkter fra Exuviance.

​Afrens, peeling og afsluttende cremer (serum, øjencreme og dagcreme).

​Varighed: 30 min.

​Pris: Kr. 399,-

Klassisk ansigtsbehandling

Behandling udføres med produkter fra Exuviance.

Starter med hudanalyse hvor efter kosmetologen skræddersyger behandlingen.

​Varighed: 60 min.

PRIS: KR. 599,-

​​Luksus ansigtsbehandlinger

Behandling udføres med produkter fra Exuviance.

Afrens frugtsyre peeling, massage, maske efter behov og afsluttene cremer (Serum, øjencreme og dagcreme)

Til hende: farver af vipper og bryn inkl. ret.

Til ham: ryg, nakke, skulder massage.

​Varighed: 90 min.

PRIS: KR. 899,-

Lunchpeel ansigtsbehandling med guldmaske

​Varighed: 45 min.​​

PRIS: KR. 499,-

Dybderens

Behandling udføres med produkter fra Exuviance.​​

Afrens, frugtsyre peeling, dybderens, maske og afsluttene cremer (serum, øjencreme og dagcreme)

​Varighed: 60 min.​​

PRIS: KR. 599,-

Diamantslibning

​Varighed: 30 min.​​

PRIS: KR. 499,-

DermaOXY + Diamantslibning

Den fulde pakke

​Varighed: 60 min.​​

PRIS: KR. 799,-

DermaOXY alene

Uden diamantpeeling​​

​Varighed: 30 min.​​

PRIS: KR. 499,-

Genbook en ny DermaOXY + Diamantslibning

(Bemærk: Ved køb af klippekort til særpris på dagen. 5 klip - normalpris: kr. 3195,-)

​Varighed: - min.​​

PRIS: KR. 599,-

Fakta om Diamantslibning

Diamantslibning er en dybdegående peeling som reducerer rynker, glatter huden ud​ samtidig med at den blødgør og frisker op.
Behandlingen udføres ved hjælp af mikro-små diamanter der helt smertefrit polerer huden, fjerner det tørre lag af epidermis og øger blodcirkulationen i huden, hvilket medvirker til den opstrammende effekt.

Behandlingen er særdeles velegnet til linjer og rynker, store porer, solskadet hud og pigmentpletter samt ar efter akne.​

​Fakta om dermaOXY behandlingen

DermaOXY Holder huden ung, udvisker rynker og linjer, giver vitalitet og ny glød til huden, øger huden elasticitet og forbedrer hudens udseende, øger fugtbalancen og giver et markant løft med det samme. Virkning efter kun 20 minutter. 

DermaOXY oxygen lift er baseret på koncentreret ilt, hvor en specielt udviklet serum uden parabener boostes på huden ved hjælp af en airbrush. Den koncentrerede ilt sammen med serummet bevirker, at det presses ind i huden og giver et naturligt løft

Hvilken hudtype henvender en oxygenbehandling til?

Til alle hudtyper den tørre-, slappe-, ældre hud eller den unge hud.

Behandlingen step by step - Valg 1;

Din oxygenbehandling starter med at vi gennemgår din hudtype og vi sammen finder ud af hvilken serum der skal indsluses i din hud, derefter:
Du får en grundig afrensning af huden Diamantpeeling 40 min indslusning af serum med oxygen. Afsluttende fugt serum, øjencreme og dagcreme

Behandlingen step by step - Valg 2;

Din oxygenbehandling starter med at vi gennemgår din hudtype og vi sammen finder ud af hvilken serum der skal indsluses i din hud, derefter:

Du får en grundig afrensning af huden

Peeling af de døde hudceller
20 min indslusning af serum med oxygen
Afsluttende fugt serum, øjencreme og dagcreme

Åbningstider​

Mandag - lørdag

​10:00 - 20:00

Søndag

​12:00 - 18:00

Vi ser frem til at møde dig!

​Hvem er vi

Copenhagen Spa & Wellness

CVR: 37517283

Kontakt os

E-mail: info@cphspaogwellness.dk

Telefon: 40 80 08 02

Booking: book en tid »

Copenhagen spa & wellness

Studiestræde 57

1554 København V